torstai 17. marraskuuta 2016

Jo vuosi ilman Hertta-Mari Kaukosta

Kuva:
Hän ei ole enää Seura-lehden toimittaja, jokainen voi tarkastaa asian vaikka itse katsomalla Seura-lehden painettua versiota ja sivua "lehden toimitus ja toimittajat". Alla kuvakaappaus toimituksen virallisesta kokoonpanosta. Hertta-Mari Kaukonen ei kuulu enää Seura lehden viralliseen toimittajien kokoonpanoon.

Ja skål sen kunniaksi. Hyvä niin !

Hienoa. Nyt tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä kun Otavamedian Seurakin tuli järkiinsä ja karsi kovalla kädellä heikkoa ainestaan. Yksi sellainen on Hertta-Mari Kaukonen joka töpeksi aikoinaan Seuran toimittajana sitä luokkaa että lehti tuli varmasti järkiinsä ja karsi Kaukosen pois lehden toimituskokoonpanosta.

Kaukonen laiminlöi esimerkiksi täydellisesti myös journalismin säännöt ja tyhmyyttään meni Keudalaisen huijarin lankaan (katso tästä) raflaamalla tanskalaisen mielenvikaisen naisen valheellista ja sairasta käsitystä että tätä olisi myyty lapsena.

Kaukosen bravuureina oli alatyylin kirjoittelut joissa ei ole journalismia nimeksikään. Lukijat närkästyivät rouvan hengenheittoihin ja antoivat palautetta. Palautteista Kaukonen heitteli vääriä ilmiantoja ja rasitti jopa Otavamedian lakimiehiä. Asioilla on kuitenkin rajansa.

Yli 90% googlen hausta antaa lisäksi Kaukosesta pelkkää kielteistä palautetta. (katso tästä)

Mikäs se sellainen toimittaja on jolla on noin massiivinen kielteinen maine? Sellainen on Hertta-Mari Kaukonen joka ei vieläkään ole löytänyt paikkaansa sosiaalisessa yhteiskunnassa.

Tänään Kaukonen hankkii leipänsä viljelemällä seksuaalisesti vihjailevia alatyylin aiheitaan pelkästään internetissä julkaistavaan lehden sähköiseen versioon. Asioita ja aiheita jotka eivät varmasti ja ikinä kuulu itseään perhelehtenä markkinoivan viikkolehden painetun version sivuille. Lehden joka eksyy olohuoneen pöydältä niin helposti myös alaikäisten lasten huoneeseen.

Katso tästä Hertta-Mari Kaukosen tämän päivän hengentuotteet


Tärkeintä. Hertta-Mari Kaukonen ei ole Seura- lehden toimittaja hänen ammatillinen resurssinsa on pelkkä blogisti eli internetiin kirjoittelija. Muistakaa tämä kaiken jälkeen. Onnellista jatkoa siis Seura lehden lukijoille.
Kirjoitti: Suokas